Hopp til innhold
Alltid på for din bedrift

Alltid på for din bedrift

Å drive en bedrift er tidkrevende. For å forenkle hverdagen din byr vi på strøm, fiber, elbilladere, belysning og flere andre tjenester – alt på ett sted.

Sju effektive strømsparetips

Med små, effektive grep kan du, sammen med kollegaene dine, redusere strømutgiftene til bedriften. Det handler om å bli bevisst på hva strømmen blir brukt til, og når på døgnet det brukes mest.

Se våre tips
Sju effektive strømsparetips

Bedrifter kan få fastpris hos Lyse

Lyse tilbyr fastprisavtaler for bedriftskunder i prisområdene NO1, NO2 og NO5. Avtalene, som selges i faste kampanjeperioder, vil ha oppstart påfølgende måned og gjelde for 3, 5 eller 7 år.

Finn ut mer om Lyse Fastpris
Bedrifter kan få fastpris hos Lyse

Velg strøm du får noe igjen for

Små og mellomstore bedrifter er motoren i lokalsamfunnet. De bidrar positivt til næringsutvikling og kultur, og gir tilbake på ulike måter – akkurat som Lyse. Vi har pratet med noen av våre lokale kunder for å bli bedre kjent med dem.

Bli kjent med kundene våre
Velg strøm du får noe igjen for

Norges eneste vinylplateprodusent bruker kjølevann fra Gandsfjorden

Ikke bare sørger Gandsfjorden for sjømat til Tou Scenes restaurant. Snart skal fjorden også forsyne bygget, og flere andre bygg i Østre bydel, med kjøling.

Les mer
Vinylpresse

Trenger dere hjelp med belysning?

Lyse planlegger, prosjekterer, bygger og drifter utebelysning for kommuner, næringsliv og organisasjoner. Ta kontakt hvis du trenger nytt lysanlegg, endringer på eksisterende anlegg, eller tilgang til midlertidig lys.

Få hjelp med lyssetting
Trenger dere hjelp med belysning?