Hopp til innhold

Velg 100% vannkraft fra Lysefjorden

Ta et grønt valg


Bestill før 1. august, så betaler du ingenting for å få enda bedre miljøsamvittighet ut året (ordinær pris 2 kr/dag). 100% vannkraft kombineres med din ordinære strømavtale.

Anbefalt

Strøm

100% vannkraft – kampanje

  • Vi garanterer at det produseres like mye vannkraft fra våre kraftverk i Lysefjorden, som mengden strøm du bruker. På den måten støtter du produksjonen av fornybar vannkraft.
  • Bestill før 1. august, så betaler du ingenting for å få enda bedre miljøsamvittighet ut året (ordinær pris 2 kr/dag).
  • Hvis du ikke har strømavtale fra Lyse fra før, får du automatisk vår anbefalte strømavtale, Lyse Spotpris.

2 kr/dag

+ din strømavtale fra Lyse

Bidra til produksjon av fornybar vannkraft

Vannkraften er fantastisk, ren og fornybar. Vi kan ikke styre hvilken strøm som havner i din kontakt, men vi kan gi deg garanti på at vi produserer like mye fornybar vannkraft som du bruker i ditt hjem. Ved å kjøpe tilleggstjenesten 100% vannkraft kan vi betrygge deg med at strømmen du kjøper er grønn, uavhengig av hva som blir levert i stikkontakten.

Sammen med tiltak for å redusere strømforbruket, er dette et av et enkleste grepene du kan gjøre for å bidra til en grønnere fremtid.

Bidra til produksjon av fornybar vannkraft

Strøm er strøm, eller...?

Det meste av all energi produsert i Norge kommer fra fornybare kilder, men når strømforbruket er på sitt høyeste – om morgenen, kvelden og på vinteren – er vi nødt til å importere strøm fra landene rundt oss. Det betyr at det totale strømforbruket ditt kommer fra alle typer energikilder som vind, vann, atomkraft og kullkraft. Dette gjelder generelt alle vanlige spotprisavtaler fra norske strømleverandører, med mindre annet er spesifisert.

På samme måte som en handler kortreist økologisk, kildesorterer søppel, kjøper elbil og bruker mindre kjøtt - kan man kjøpe opprinnelsesgarantier fra våre tre kraftverk i Lysefjorden. Garantiene sikrer retten til å si at strømmen man kjøper er grønn uavhengig av hva man får levert i stikkontakten.

Strøm er strøm, eller...?

Ta det et steg videre

Flere tiltak for mer bærekraftig energihverdag.