Hopp til innhold
Hurtiglading med Bilkraft-appen

Hurtiglading med Bilkraft-appen

Hurtiglading på 1-2-3

Med appen Bilkraft er det enkelt å komme i gang.

1

Last ned appen

Last ned Bilkraft og aktiver rabatten. Vi gir deg 50 kr i saldo som kan benyttes som betaling av lading etter 10 utførte ladinger.

2

Pris

Hurtig-/lynlading koster 5,89 kr/kWh. Når batteriet overstiger 80 % koster det 1 krone per minutt i tillegg. Normal lading koster 3,99 kr/kWh.

3

Rabatt

Som strømkunde hos Lyse får du 10 % rabatt ved å aktivere rabatten i appen på alle hurtigladere merket Lyse i Rogaland og Agder.

Last ned Bilkraft og kjør!

Apple App Store badge
Google Play Store badge
Last ned Bilkraft og kjør!

Trenger du hjelp?


Kundesenteret vårt er åpent 24/7. Ring oss på 55 57 00 00, så hjelper vi deg.

Tips og triks til en god hurtigladeopplevelse

  • Lad kun til 80 %. Ofte trenger du ikke mer, ladehastigheten faller mye fra 80 til 100 %.
  • Lad når batteriet er varmt. Da lader du raskere. Noen biler har en egen funksjon for forvarming av batteriet. Andre biler må kjøres en stund før batteriet blir varmt.
  • Unngå kø. Du ser enkelt i appen hvor mange ladere som er ledige på hver stasjon.
  • Planlegg benstrekk og pauser etter behov for lading.
  • Utnytt ladepausen. De fleste av våre ladestasjoner er i nærheten av butikker eller andre servicetilbud. Kanskje kan du ta unna handlingen samtidig?

Lad med fornybar energi

På alle våre hurtigladere får du strøm med opprinnelsesgaranti. Det betyr at du er garantert at det produseres en tilsvarende mengde fornybar vannkraft som det du fyller opp batteriet med. Alle våre opprinnelsesgarantier er fra Lyse sine kraftverk i Lysefjorden.

Lad med fornybar energi

Størst på lynladere i Norge

I dag finner du våre lynladere på stasjoner rundt om i Sør-Norge. Dette er 150kW / 200kW ladere som gir en vesentlig høyere ladehastighet enn ordinære hurtigladere.
Disse fungerer utmerket for alle dagens elbiler og har samme pris som vanlige hurtigladere.

Sammen med Eviny jobber vi aktivt med å etablere nye ladestasjoner med lynladere i hele Norge. Dette gjør vi for å sikre gode ladeopplevelser for alle eksisterende og nye elbilister.

Størst på lynladere i Norge

Bedriftskunde?

Du kan enkelt opprette en bedriftsprofil på bilkraft.no. Der kan du håndtere tilganger, kvitteringer, ladebrikker etc. Har du spesielle behov som næringskunde i din jobbhverdag, for eksempel som drosjesjåfør? Send en henvendelse til Bjorn.Fjeldsaa@lyse.no, så finner vi en god løsning.

Mann lader varebil
Bjørn Fjeldsaa
Bjørn FjeldsaaPorteføljeansvarlig SMB
Lyse Energi AS