Hopp til innhold
Aminalader på garasjevegg

Enkel og trygg hjemmelading med Amina

Sammen er vi smarte

Bilen din fungerer ikke med mindre laderen fungerer. Amina-laderen er et lite, men viktig verktøy designet for å komplementere produktet som virkelig betyr noe: bilen din. Ønsker du smartlading, er den kompatibel med slike løsninger fra bilen eller strømleverandøren din – som betyr at du allerede har en app for å lade smart.

Elbillader

Amina hjemmelader

Bilde av Amina hjemmelader
  • Enkel i bruk. Ingen avanserte innstillinger.
  • Sikker og effektiv lading.
  • Lading kan styres via bilen eller bilens app.
  • Standard installasjon er inkludert.

Fra 234 kr/mnd

Kontantpris 14 040 kr

Kontant betaling eller nedbetaling over flere år

Som Lyse-kunde får du tilbud om å kjøpe Amina-lader til en gunstig pris. Du kan velge om du vil betale for laderen i en betaling eller om du vil betale ned laderen gjennom delbetaling.
Totalprisen er 14040,- inkludert montering.
Over tre år er prisen 390,-/md. Prisen over fem år er 234,-/mnd. Du kan også betale alt med en gang – valget er ditt.

Mann i bil foran Aminalader

Hvorfor er hjemmelader fra Amina et godt alternativ?

  • Amina-laderen er et mye tryggere valg enn en vanlig stikkontakt. Den er utviklet i henhold til de nyeste sikkerhetsforskriftene og internasjonale standardene.
  • Ved å optimalisere design og produksjon, har man greid å holde produksjonskostnadene nede. Det er det til syvende og sist du som forbruker som sparer penger på.
Hvorfor er hjemmelader fra Amina et godt alternativ?

Perfekt tilpasset hverdagen

Denne 1-fase-laderen er designet for folk flest, og sikrer at bilen din er ferdig oppladet og klar for en ny dag – hver dag. Du har nok å tenke på i en hektisk hverdag, så la Amina ta seg av rekkeviddeangsten. Med en god natts lading, er slike bekymringer en fjern drøm.

Strømbesparende
Amina legger til rette for trygg og rimelig lading som holder strømregningen nede. Ved å lade jevnt og trutt på lav hastighet, unngår du høye strømtopper og overbelastning på strømnettet. Koble til bilen og lad med en gang, så er den klar neste gang du skal ut – eller styr ladefart og tidspunkt for lading via bilen din for å redusere kostnaden enda mer.

Sammen er vi smarte
En elbillader er et verktøy som jobber i kulissene for å få hovedproduktet – bilen din – til å skinne. Bilen din er allerede utstyrt med smarte ladeløsninger som lar deg tilpasse når du skal lade. Du trenger dem ikke i laderen i tillegg. Amina kommuniserer helt fint med appene fra bilprodusenten og strømleverandøren din
Hvorfor skal du da laste ned enda en app?

Optimalisert produksjon
Ved å strippe laderen for funksjoner som allerede finnes i bilen, har Amina også fjernet flere unødvendige komponenter i laderen. Dette sparer miljøet for unødig plast og produsenten for ekstra kostnader – som betyr lavere pris for sluttkunden. I tillegg spares det klimautslipp ved å produsere lokalt.

Enkel installasjon
Da Amina ble designet, var målet at den skulle være enkel for deg å bruke og enkel for elektrikeren å installere. Derfor ble alle unødvendige og komplekse komponenter som ofte finnes i «smarte» elbilladere fjernet. Med tre deler, ni skruer og én tetningsplugg, tar det kortere tid for en elektriker å installere Amina enn en stikkontakt.

Minimalistisk på alt annet enn kvalitet
Elbilladere blir bare mindre og mindre, og Amina er intet unntak. I dagens marked er den blant de aller minste. Med et stilrent og brukervennlig design, er den minimalistisk i både utseende, installasjon og bruk.

5 års garanti
Amina har vi gjort sitt beste for å sikre at dette er et produkt som varer og funker som det skal. Laderen er designet og utviklet for å tåle nordiske værforhold.

Enklere å installere enn en stikkontakt

Amina ble designet med ønske om at den skulle være enkel for deg å bruke og enkel for elektrikeren å installere.

Derfor ble alle unødvendige og komplekse komponenter, som ofte finnes i «smarte» elbilladere, fjernet. Nå kan elektrikere installere laderne våre like raskt som de installerer en stikkontakt.

Teknisk informasjon

Montering Amina

Lurer du på noe rundt lading av elbil?

Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene her.

Ofte stilte spørsmål om elbilladere
Hånd som fører ladekabel inn i elbil

Bruk av nødlader i stikkontakt

Laderen med støpsel til stikkontakt (Schuko-lader) bør ikke brukes til regelmessig lading av elbil og hybrid. Det er også viktig at man har jordfeilvern de gangene man må ty til nødlading.

Lading i stikkontakt kan føre til varmgang.
Bruk av nødlader i stikkontakt

Lader bilen raskere med hjemmelader?

Ladehastighet er sammensatt, men kan oppsummeres i fire hovedkategorier som påvirker ladehastigheten:

  • Strømnettet - hvilken kapasitet er det inn til huset?
  • Huset - hvordan er koblingene fra sikringsskapet til hjemmeladeren?
  • Ladekabelen - hvilken kapasitet har den?
  • Bilen - hvilken hastighet støtter den?

Ladeeffekt vil bli begrenset av det svakeste leddet.

Finn ut mer
Kvinne i bil foran Aminalader