Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Nå kan du lade elbilen hurtig og enkelt på våre ladestasjoner

Lyse har i samarbeid med BKK oppgradert og åpnet flere ladestasjoner i regionen for at du som har elbil enkelt og hurtig kan lade bilen.

Vi har om lag 35-40 hurtigladere fordelt på 11 lokasjoner her i regionen, og vi arbeider kontinuerlig med å få til en god geografisk fordeling av ladestasjoner. 

Nå har vi endelig fått på plass 7 hurtigladere i Stavanger sentrum – sentralt plassert på Jernbanelokket, like ovenfor Rogaland Teater. I mai og juni utvidet vi også tilbudet på Sola flyplass. I tillegg til tre nye hurtigladere her, har det i tillegg blitt installert en hurtiglader nummer to på Randaberg, og to hurtigladere på Rogaland Taxi sin tomt på Forus. Ladestasjonen på Bryne ble oppgradert og utvidet med to nye ladere i november 2018.

Se kart over våre hurtigladestasjoner.

Nå kan du enkelt og hurtig lade for minuttpris på våre stasjoner i Rogaland og Agder med appen Bilkraft.

Alt du behøver å gjøre, er å laste ned appen Bilkraft via App Store eller Google Play. 

Du betaler kun for de minuttene du faktisk lader bilen - ordinær pris for å lade er kr 2,50 per lademinutt. Dersom du er kunde hos Lyse, kan du aktivere 10 % rabatt via din "brukerprofil" i Bilkraft-appen. Ladebeløpet trekkes direkte fra ditt kredittkort via appen.

God tur!

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern