Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Nå kan du lade elbilen hurtig og enkelt på våre ladestasjoner

Lyse har i samarbeid med BKK oppgradert og åpnet flere ladestasjoner i regionen for at du som har elbil enkelt og hurtig kan lade bilen.

I mai og juni utvider vi vårt tilbud på Sola flyplass. I tillegg til de tre nye hurtigladerne på Sola flyplass, har det blitt installert en hurtiglader nummer to på Randaberg, og to hurtigladere på Rogaland Taxi sin tomt på Forus. Kart over våre hurtigladestasjoner.

Vi arbeider kontinuerlig med å få til en god geografisk fordeling av hurtigladere for elbil. Det er i 2018 planlagt installering av ladepunkt i Stavanger sentrum og på Bryne. Når de nye ladepunktene er på plass vil Lyse ha omlag 35-40 hurtigladere fordelt på 11 lokasjoner her i regionen.

Nå kan du enkelt og hurtig lade for minuttpris på våre stasjoner i Rogaland og Agder med appen «Bilkraft».

Alt du behøver å gjøre, er å laste ned appen Bilkraft via App Store eller Google Play. Du betaler kun for de minuttene du faktisk lader bilen, ordinær pris for å lade er kr 2,50 per lademinutt, i tillegg til en oppstartspris på kr 10. Som Lyse kunde kan du aktivere 10% rabatt i appen via "brukerprofil". Ladebeløpet trekkes direkte fra ditt kredittkort via appen.

God tur!

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern