Hopp til innhold

Full kontroll med Lyse-appen i lomma

Publisert 07.04.2022 - Sist oppdatert kl. 08.29 07.07.2022

Få strømgreiene i boks! Vår beste strømavtale kan du ha lenge, og enkelt ta med deg når du flytter – hvor enn du skal. I Lyse-appen kan du enkelt følge med på strømprisen time for time, se hva slags avtale du har, og få oversikt over forbruket ditt tilbake i tid.

Du finner også fakturainfo, og får lett bekreftet at du faktisk har betalt regningen når du skal. Vi legger til funksjonaliteter etter hvert som vi lærer mer om hva kundene våre trenger og ønsker seg, så det vil komme flere oppdateringer i løpet av året.

Ny funksjonalitet i juli: Se hvor mye strøm du bruker samtidig

Det siste året har vi blitt utrolig flinke på å forstå strømprisene, og nå må vi lære oss en ting eller to til om strøm. Som strømkunde betaler du nettleie til den netteieren som drifter og frakter strømmen din. 1. juli ble det innført en ny modell for nettleie. Kort fortalt blir det nå viktig å tenke på to ting:

1. Prøv å unngå å bruke for mye strøm på en gang.

2. Det vil bli dyrere å bruke strøm på dagtid, og litt billigere på natt og i helgen.

I Lyse-appen har du full kontroll på ditt strømforbruk. Nå kan du nemlig også se hvor mye strøm du bruker på en gang og hvilket pristrinn du vil få hos din netteier.

Enkelt å logge inn
Har du Lyse-appen fra før åpner du den på telefonen din, så guider appen deg til den nye versjonen.

Har du den ikke - laster du den ned her i App Store og her i Google Play.

Svar på spørsmål vi har fått om appen finner du her.

Du logger inn i appen med samme brukernavn og passord som du benytter på Min side på lyse.no.

Appen er både på norsk og engelsk.

NB! Har du allerede Lyse-appen og oppdaterer til den nye versjonen, må du logge inn på nytt.

Sparer penger og miljøet

Mange er blitt mer opplyste og bevisste på hvordan strømmarkedet fungerer. Det er positivt fra et bærekraftsperspektiv. For å nå klimamålene uten at sikringen går, må vi nemlig alle tenke mer over vanene våre i fremtiden. Slik kan du spare både penger og miljøet. Dette kan appen hjelpe deg med.

- Det er bra at langt flere tar kontroll over eget strømforbruk. Med Lyse-appen håper vi å kunne dytte kundene våre i riktig retning, sier produktsjef i Lyse, Torbjørn Wiig Petersen, og legger til at appen kan lastes ned av flere brukere i samme husholdning.

Slik kan lange dusjer, klesvask og lading av elbilen tilpasses til tider når strømmen ikke er på det dyreste.