Hopp til innhold

Hvordan velger jeg kanaler, kanalpakker og strømmetjenester?

Sist oppdatert for 3 måneder siden

På grunn av rettigheter finnes det flere måter å velge hvilke tjenester du ønsker i abonnementet ditt. Noen pakker koster penger i form av en sum per måned – andre koster poeng. I abonnementet ditt har du et fast sett med poeng, og du har muligheten til å kjøpe ekstra poeng hvis du trenger det.

Faste kanaler som ikke kan velges bort

Du har et fast sett med kanaler uansett hvilket abonnement du har hos oss. Det er kanaler som NRK og lignende. Bor du i et borettslag kan du ha egne avtaler.

Valgfrie kanaler

Vi har mange kanaler du fritt kan velge inn og ut som du vil. Det koster ikke noe å endre på valgfrie kanaler så lenge du har poeng til det. Altibox har satt et utvalg kanaler som standard. Er du fornøyd med dette trenger du ikke gjøre noen endringer.

Logg inn Altibox Mine sider og velg innhold.

Poeng

Poeng er en form for valuta du bruker når du velger hvilke kanaler du ønsker. De fleste kanaler «koster» 1 eller 2 poeng. Noen strømmetjenester koster mer.

Du har et fast antall poeng – men du kan kjøpe flere poeng!

Poengpakker

For å kunne velge inn flere pakker – eller hvis du ønsker å ha større tjenester (som HBO Nordic), i tillegg til mange valgfrie enkeltkanaler, kan du kjøpe flere poeng.

HBO Nordic og Viasat Sport koster for eksempel 40 poeng, det kan være derfor hensiktsmessig å kjøpe en poengpakke slik at du slipper å måtte velge bort enkeltkanalene du liker.

Du kan kjøpe poeng og kanalpakker Mine Sider.

Kanalpakker

Noen kanalpakker kan du ikke kjøpe med poeng. Disse koster en ekstra sum hver måned og er uavhengig av poeng. Det gjelder kanalpakker som Viaplay, HBO Max og V sport.

Kjøp kanalpakker hos Altibox.

Strømming

I tillegg til kanaler tilbyr vi noen strømmetjenester (som HBO Max og Netflix). Disse strømmetjenestene koster flere poeng enn enkeltkanaler. Hvis du ikke har nok poeng etter å ha valgt bort de kanalene du ikke trenger, kan du kjøpe flere poengpakker.

Borettslag og sameier

De fleste kunder har fått tildelt poeng til å velge sitt eget innhold. Unntaket gjelder kunder i enkelte borettslag. Alle som har behov, kan kjøpe nye eller tilleggspoeng på Altibox Mine sider eller direkte på din tv. 

Var denne artikkelen nyttig for deg?

6 av 17 synes dette var nyttigTakk for din stemme!

Relaterte artikler

Finner du ikke det du leter etter?