Hopp til innhold
Strøm, oppvarming, fiber og elbillader

Strøm, oppvarming, fiber og elbillader

Energiservice

Vårt helautomatiske målesystem gir beboerne og styret full kontroll på eget forbruk for varmtvann og oppvarming.

Finn ut mer
Energiservice

Smart elbillading med rettferdig kostnadsfordeling

Lyse tilbyr komplett installasjon av elbilladere for beboere i borettslag og sameier. Løsningen er solid, smart og sikker, og sørger for rettferdig kostnadsfordeling blant beboere som har elbil og som ønsker å lade hjemme.

Mer om lading for borettslag
Smart elbillading med rettferdig kostnadsfordeling

Full frihet for styret og beboer

Folk i boligselskap har mye til felles, men de vil bestemme selv hvor raskt internett og hvilket tv-innhold de skal ha. Våre fellesavtaler gir lave felleskostnader OG stor valgfrihet for beboerne!

Våre Altibox-avtaler
Full frihet for styret og beboer

Gjestelading

Vi har et eksklusivt tilbud til boligselskaper som blir totalkunde hos Lyse. Vi gir kostnadsfri installasjon av komplette ladeløsninger for elbilladere så lenge dere har TV, fiber og strøm fra Lyse.
Beboer velger selv om de vil kjøpe elbillader på sin plass eller ei. For strøm er det strømavtale til fellesområder, altså avtaler til selve boligselskapet, ikke beboer.

Gjestelading

Få hjelp og mer informasjon

I vårt kundesenter finner du ofte stilte spørsmål og skjema for bestilling, endring og opphør.

Gå til vårt kundesenter

Elbillading, fiber og strøm – i en pakke

Det svarer seg å være totalkunde. Når boligselskapet inngår avtale om fiber og strøm fra Lyse, tilbyr vi å installere ladeinfrastrukturen kostnadsfritt.

Strøm

Strømavtalen vår til boligselskapets fellesarealer baserer seg på markedets spotpris – enkelt og greit. Beboerne velger selv den strømavtalen de ønsker.

Internett og tv

Med lynraskt fiberbredbånd og tv-pakker fra Altibox har du det trenger for gaming, hjemmekontor, strømming og underholdning.

Elbillading

Superenkel elbillading både for styret og beboer. Slipp å bruke tid og ressurser på administrasjon av både kostnader og installasjon. Beboer som lader bilen sin, betaler kun for egen lading.