Hopp til innhold

Hvilken strømavtale er best for meg?

Sist oppdatert for en måned siden

Lyse Spotpris følger markedet og passer for de fleste husholdninger. Med en spotprisavtale betaler du det strømmen koster time for time.

Regningen din er beregnet ut i fra hva du har brukt hver time hele måneden og hva prisen har vært den enkelte time. Strømstøtten blir trukket fra på nettleien.

Vi kjøper strømmen fra kraftbørsen NordPool, det samme stedet alle strømleverandører kjøper den strømmen de har behov for til kundene sine time for time.

Strømmen blir solgt for samme pris til alle strømleverandørene, påslaget og det faste månedsbeløpet varier fra leverandør til leverandør. 


Lyse Ung

Er du mellom 18 og 35 år er Lyse Ung den beste strømavtalen for deg. Avtalen har ingen faste månedsgebyrer og man sparer 468 kr pr år sammenlignet med andre avtaler. Ved fylte 35 år overføres man til vanlig Lyse Spotpris-avtale.


Lyse Hytte

For deg som har egen fritidsbolig eller hytte vil Lyse Hytte være det beste alternativet. Avtalen har ingen faste månedsgebyrer og man sparer 468 kr pr år. Lyse Hytte forutsetter at man har Lyse Spotpris i hjemmebolig.


PRISLISTE: Her er en oversikt over Lyse sine strømavtaler

SAMMENLIGN: På Forbrukerrådet sin strømprisportal, strompris.no, finner du en fin oversikt over ulike strømavtaler.

Var denne artikkelen nyttig for deg?

0 av 1 synes dette var nyttigTakk for din stemme!

Relaterte artikler

Finner du ikke det du leter etter?