Hopp til innhold

Studio Hjelm handler lokalt

Publisert 07.11.2021 - Sist oppdatert kl. 13.23 02.06.2022

Som et av Norges største portrettstudio, har Studio Hjelm i over 30 år fotografert alt fra lokale nyfødte, konfirmanter, tusenvis av brudepar og familier i Stavanger og omegn.

– Takknemlig for å være en del av folks liv

– Som fotograf kommer du ganske tett på mennesker, noe jeg syns er utrolig kjekt og givende. Det er virkelig med takknemlighet at vi får være en del av folks liv og forevige gode minner, sier grunnlegger og fotografmester i Studio Hjelm, Arild Hjelm.

Studio Hjelm ligger sentralt til på Hinna i Stavanger. I tillegg til privatmarkedet, tar de på seg oppdrag innen næringslivet med ansattfotografering, produktbilder og lignende.

Bidrar og heier på lokalsamfunnet

Som prinsipp har Studio Hjelm alltid hatt lærlinger som får utvikle seg i deres kreative miljø. Dette fordi de mener det er viktig å støtte opp under unge talenter.

– For det første er det givende å hjelpe unge fotografer i gang, men det er også veldig positivt for oss som bedrift å få inn et ungdommelig synspunkt på det arbeidet vi gjør. De er virkelig et friskt pust, og noe vi ikke ville vært foruten, sier Hjelm.

Studio Hjelm kjenner på og har respekt for den rollen de har som bedrift i lokalsamfunnet.

– Som bedrift har vi som oppgave å yte tjenester og service samt bidra til lokalsamfunnet der vi kan, også er det viktig for oss å kunne gi noe tilbake. Derfor stiller vi oss positive til de fleste lokale forespørsler som kommer vår vei, og støtter både kirke, idrett og flere andre organisasjoner og arrangementer, sier Hjelm.

Oppfordrer familier til fotografering

I år har Studio Hjelm et ønske om å ta enda flere familiefotograferinger, gjerne med flere generasjoner. De ser nemlig at mange av dem som vurderer det, ofte venter litt for lenge.

– Om det er noe vi har lært den siste tiden med korona, så er det å sette pris på dem rundt oss. Vi har dessverre hatt flere familier på fotografering med én besteforelder, som i etterkant sier at de skulle ønske de hadde tatt bilder tidligere da alle besteforeldrene levde.

Bildene hos Studio Hjelm blir tatt av profesjonelle fotografer med lang erfaring i oppstilling og belysning av store grupper, noe som er viktig for gode familiebilder.

Kundene skal ha en god opplevelse hos oss, og vi er derfor opptatt av god stemning og lave skuldre under fotograferingen. Ingen angrer på at de har tatt familiebilder, og vi håper vi ser mange familier på fotografering hos oss fremover, avslutter Hjelm.

Velger du også lokalt? Bestill strøm til din bedrift.