Hopp til innhold

Skau – handler lokalt, både strøm og parkett

Publisert 07.11.2021 - Sist oppdatert kl. 13.24 02.06.2022

Et solid og ordentlig gulv som i tillegg er fint å se på er noe de fleste gjerne vil ha. Og det er dette Sandnes-bedriften Skau har spesialisert seg på. Livslange valg, kjøpt lokalt.

Hjelper kundene med livslange valg

Som en av de første til å spisse seg på gulv i Sandnes, har SKAU vært en stor del av hjemmene til lokalbefolkningen i over 30 år. De siste årene har de også satset utenfor regionen, mye på grunn av den lokale støtten de har fått.

– For oss, og de fleste andre lokale bedrifter, er det veldig viktig at folk tenker over og er bevisst rundt det å handle lokalt. Det er nettopp dette som er med på å bygge et godt næringsliv i byen, samt bidra til at vi kan beholde et stort og rikt tilbud lokalt, sier daglig leder i SKAU, Kjetil Leknes.

SKAU leverer parkett, laminat og korkvinyl fra kjente merkevarer som Boen, Kahrs og Parador til både privatkunder og byggmestere. De selger også spesialgulv som tilpasses kundens behov og ønsker.

Gjensidig handel

– Å handle lokalt er viktig for oss som bedrift, og vi prøver så langt det er mulig å bruke lokale leverandører eller lokaleide bedrifter i området. Det kan være alt fra tjenester som transport, emballasje og ulike varer som vi trenger i vårt arbeid, sier Leknes.

Han har stor respekt for at valgene kundene gjør hos dem blir satt pris på i lang tid. Man skal tross alt bruke det all den tid man er hjemme. Gulv er en viktig investering og Skau ønsker at kundene blir fornøyd.

– Noe av det kjekkeste med jobben vår er å møte de mange hyggelige kundene våre, og være med å bidra til at de får det fint hjemme. Et gulv er noe som viser veldig igjen, og det er gøy å tenke på at vi er en del av så mange folks hjem, Leknes.

I tillegg til Sandnes, har SKAU butikker i både Kristiansand og Oslo.

Potensiale i bedriftsmarkedet

Til tross for pandemien, har gulvleverandøren øynene fremover og store ambisjoner om å vokse enda mer utenfor regionen. De siste åtte-ni årene har de i tillegg til privatkundene, opparbeidet seg et nært kundeforhold til flere proffkunder og entreprenører.

– Vi er store på gulv i området vårt, men ser absolutt et potensiale både lokalt og nasjonalt. Hos oss får du gode råd og veiledning når det kommer til å finne riktig farge og design, samtidig som vi kan tilby at du får gulvet ferdig levert og montert. Om du ønsker gulv av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris, bør du ta turen innom SKAU, avslutter Leknes.

Velger du også lokalt? Bestill strøm til din bedrift.