Hopp til innhold
Arve Hodne

Sandnes Regnskap – kortreist regnskap og kortreist strøm

Publisert 07.11.2021 - Sist oppdatert kl. 13.25 02.06.2022

Regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør, selskapsstiftelser og lignende utføres på daglig basis hos det lokale regnskapsselskapet i Sandnes.

Ser verdien i å være lokal

Å ha et nært forhold til regnskapsfører kan vise seg både nyttig, hyggelig og lønnsomt. Selv om mange regnskapsbaserte tjenester foregår på nett, fastholder
Sandnes Regnskap sin virksomhet og utfra antall trofaste kunder å bedømme blir de værende.

– Fordelen med å være en lokal aktør er i tillegg til en nær kjennskap, også den geografiske beliggenheten. Det gjør at vi kan stikke innom kunden hvis de nylig har pusset opp, og det skjer jo rett som det er sier en smilende Arve Hodne, daglig leder i Sandnes Regnskap.

Sandnes Regnskap består av ni autoriserte regnskapsførere som har et felles mål om å finne den beste løsningen for den enkelte kunde. De holder til i flotte lokaler sentralt i Sandnes sentrum.

Innblikk i kundens hverdag

Som regnskapsførere er Sandnes Regnskap opptatt av å ha god kommunikasjon med sine kunder, og sammen finne den beste arbeidsflyten.

– I en verden som stadig blir mer digitalisert, ser vi mange fordeler med å jevnlig kunne møte kundene fysisk. Man skal ikke ta for gitt verdien av «å ha et ansikt å forholde seg til», da vi tror det øker muligheten til å skape et tettere forhold og bedre samarbeid, sier Hodne.

Sandnes Regnskap har bred erfaring innen regnskap, lønn, skatt og årsoppgjør.

Velger lokale leverandører

Regnskapsfirmaet skreddersyr løsninger ut fra behov og ønsker, og leverer tjenester til mange ulike bransjer og kundeporteføljen omfatter både tømrerfirma og tannleger, til butikker og frisører.

– Som bedrift er vi også vi bevisst på å handle lokalt og bruke lokale leverandører der vi kan. Vi prøver også å være bevisst privat, og kjøper gjerne tjenester igjen av våre kunder. Den siste tiden har vist oss viktigheten av dette. Om vi vil fortsette å ha butikken i nabogata eller på senteret, må vi bruke den, avslutter Hodne.

Velger du også lokalt? Bestill strøm til din bedrift.