Hopp til innhold

Arilds Frisør – handler lokalt, både strøm og klipp

Publisert 07.11.2021 - Sist oppdatert kl. 13.25 02.06.2022

Arilds Frisør er en frisørsalong som er godt kjent i bybildet i Sandnes. Siden 1967 har de klippet, farget og frisert flere tusen sandnesgauker. Salongen har for mange blitt et sosialt møtepunkt.

Har blitt et sosialt møtepunkt

– Vi opplever ofte at kunder stikker innom bare for å ta seg en kaffe og slå av en prat med oss, men også med andre kunder. Og flere blir også sittende igjen etter timen sin, noe vi syns er veldig hyggelig. Som frisør kommer du ganske nært, og vi er som oftest på fornavn for å si det sånn, sier daglig leder hos Arilds Frisør, Christoffer Stabel.

Frisørsalongen ligger sentralt i Sandnes sentrum i et koselig, lite lokale. Arilds Frisør har totalt fem ansatte, og et stort fokus på å levere kvalitet og en god opplevelse.

I fars fotspor

For over femti år siden startet Christoffers far, Arild Pettersen, det som tidligere het Arilds Herrefrisør. Etter endt læretid overtok han en frisørsalong, byttet lokasjon to ganger før han til slutt flyttet salongen inn i eget hus i Gjesdalveien 18. Det er her salongen ligger i dag.

– For omtrent femten år siden tok jeg over som daglig leder, men min far jobber fortsatt den dag i dag, i en alder av syttifem. Å være frisør blir litt som en livsstil, da du får et nært forhold til kunder du har hatt over mange år.

Fra tidlig alder visste han at han én dag skulle ta over frisørsalongen etter sin far, og gikk derfor rett videre på design og håndverk, og deretter frisørutdanningen etter ungdomsskolen.

– Frisøryrket er utrolig sosialt og kjekt, noe som passer meg godt, så jeg er veldig glad for at jeg valgte å følge min fars fotspor. Jeg har helt klart lært mye av han, og ønsker å videreføre det han har bygd opp, sier Stabel.

En salong for hele familien

Fra å opprinnelig gå fra en utelukkende herrefrisør med spesialkompetanse på skjegg, har Arilds Frisør de siste tiårene også økt kompetansen sin på klipp for barn og damer.

– Det at vi tidligere var en utelukkende herrefrisør er absolutt noe jeg ser på som en fordel, da vår ekspertise på ansiktshår er noe av det som skiller oss fra andre frisører i området. Men i dag ønsker vi også å være en frisørsalong for hele familien.

På Arilds Frisør er de opptatt av å ha en avslappende og koselig atmosfære.

– Vi ønsker at kundene våre, små som store, skal få en god opplevelse og føle seg som hjemme. Hos oss skal du kunne senke skuldrene, og føle deg både trygg og ivaretatt, avslutter Stabel.

Velger du også lokalt? Bestill strøm til din bedrift.