Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Lyse Fornybar - Ung

  • For deg mellom 18 og 34 år.
  • Følger markedet direkte.
  • Markedets rimeligste avtale over tid.
  • Vår digitale avtale.
  • Tilrettelagt for fremtidens strømmåler.
  • 100 % fornybar strøm fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn.
  • Muligheten for å sikre strømprisen med tilleggstjenesten Prisgaranti.

Bestill Lyse Fornybar - Ung

.

100 % fornybar strøm

Alle våre private strømkunder får en strømavtale som inkluderer opprinnelsesgaranti fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn – helt uten ekstra kostnader for deg som kunde.

Lyse garanterer at det vil bli produsert like mye fornybar energi som den kraftmengden kunden selv bruker i sin husholdning. Vi har kjøpt opprinnelsesgarantier til våre private strømkunder fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn.

Ved å kjøpe strøm som har en garanti for at den er produsert av en fornybar energikilde, kan du være sikker på at pengene dine går til produksjon av fornybar strøm. Som strømkunde i Lyse er du dermed med og bidrar positivt til miljøet vårt, samt oppmuntrer til økt produksjon av miljøvennlig kraft.

Kakediagram som viser at strøm fra Lyse er 100 % vannkraft fra Lysebotn

Strøm uten opprinnelsesgarantier har 14,4 % fornybar energi. Strøm fra Lyse kommer fra vannkraft og er 100 % fornybar energi.

Bransjenorm fra Energi Norge i fullversjon.
Informasjonsside NVE.

Kort fortalt om elsertifikat

Elsertifikat-ordningen er en støtteordning vi strømkunder har med svenskene frem mot 2035. For hver kWh strøm du kjøper, legges det på et lite beløp – en støtte for å sikre at enda mer kraft skal produseres fra fornybare energikilder.

Kostnad for elsertifikat er inkludert i strømprisen eller påslaget.

Lyse Fornybar - Ung er en enkel strømavtale til en god pris. Du betaler det samme som vi kjøper strømmen for + 6,30 øre/kWh (som inkluderer lovpålagt elsertifikat) + månedsbeløpet på 29 kroner.  Avtalen har ingen bindingstid. Det eneste vi krever av deg er at du er mellom 18 og 34 år, og kommuniserer med oss digitalt. Det vil si at du må ha en aktiv eFaktura og AvtaleGiro, avtalen må bestilles digitalt, og all kontakt med vårt kundesenter må skje via chat eller som henvendelse via Min Side.

Selve strømprisen er en innkjøpspris, det vil si en pris som følger markedet direkte. Har du timesmåler blir du fakturert time for time etter priser fra Nord Pool Spot. Hvis ikke, får du en gjennomsnittlig markedspris (såkalt volumveid pris), hvor Lyses innkjøp totalt legges til grunn for utregning av den månedlige strømprisen.

 

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern