Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Lyse Ung

  • For deg mellom 18 og 34 år.
  • Følger markedet direkte.
  • Markedets rimeligste avtale over tid.
  • Vår digitale avtale.
  • Tilrettelagt for fremtidens strømmåler.
  • Muligheten for å sikre strømprisen med tilleggstjenesten Prisgaranti.

Bestill Lyse Ung

.

Kort fortalt om elsertifikat

Elsertifikat-ordningen er en støtteordning vi strømkunder har med svenskene frem mot 2035. For hver kWh strøm du kjøper, legges det på et lite beløp – en støtte for å sikre at enda mer kraft skal produseres fra fornybare energikilder.

Kostnad for elsertifikat er inkludert i strømprisen eller påslaget.

Lyse Ung er en enkel strømavtale til en god pris. Du betaler det samme som vi kjøper strømmen for + 6,30 øre/kWh (som inkluderer lovpålagt elsertifikat) + månedsbeløpet på 29 kroner.  Avtalen har ingen bindingstid. Det eneste vi krever av deg er at du er mellom 18 og 34 år, og kommuniserer med oss digitalt. Det vil si at du må ha en aktiv eFaktura og AvtaleGiro, avtalen må bestilles digitalt, og all kontakt med vårt kundesenter må skje via chat eller som henvendelse via Min Side.

Selve strømprisen er en innkjøpspris, det vil si en pris som følger markedet direkte. Har du timesmåler blir du fakturert time for time etter priser fra Nord Pool Spot. Hvis ikke, får du en gjennomsnittlig markedspris (såkalt volumveid pris), hvor Lyses innkjøp totalt legges til grunn for utregning av den månedlige strømprisen.

 

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern