Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Lyse Fornybar - Innkjøpspris: Kampanjetilbud

Bestill vår anbefalte avtale som følger markedet direkte. 0,- i månedsbeløp de første 3 månedene!

  • 0 kr i månedsbeløp de første 3 månedene!
  • Vår anbefalte strømavtale.
  • Konkurransedyktig pris.
  • Følger markedet.
  • Markedets rimeligste avtale over tid.
  • Fornøydhetsgaranti
  • Tilrettelagt for fremtidens strømmålere.
  • 100 % fornybar strøm fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn. 
  • Muligheten for å sikre deg med tilleggstjenesten Prisgaranti.

Bestill kampanjetilbud på Lyse Fornybar – Innkjøpspris

100 % fornybar strøm

Alle våre private strømkunder får en strømavtale som inkluderer opprinnelsesgaranti fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn – helt uten ekstra kostnader for deg som kunde.

Lyse garanterer at det vil bli produsert like mye fornybar energi som den kraftmengden kunden selv bruker i sin husholdning. Vi har kjøpt opprinnelsesgarantier til våre private strømkunder fra Lyse sine kraftverk i Lysebotn.

Ved å kjøpe strøm som har en garanti for at den er produsert av en fornybar energikilde, kan du være sikker på at pengene dine går til produksjon av fornybar strøm. Som strømkunde i Lyse er du dermed med og bidrar positivt til miljøet vårt, samt oppmuntrer til økt produksjon av miljøvennlig kraft.

Kakediagram som viser at strøm fra Lyse er 100 % vannkraft fra Lysebotn

Strøm uten opprinnelsesgarantier har 14,4 % fornybar energi. Strøm fra Lyse kommer fra vannkraft og er 100 % fornybar energi.

Bransjenorm fra Energi Norge i fullversjon.
Informasjonsside NVE.

Kort fortalt om elsertifikat

Elsertifikat-ordningen er en støtteordning vi strømkunder har med svenskene frem mot 2035. For hver kWh strøm du kjøper, legges det på et lite beløp – en støtte for å sikre at enda mer kraft skal produseres fra fornybare energikilder.

Kostnad for elsertifikat er inkludert i strømprisen eller påslaget.

Lyse Innkjøpspris er en enkel strømavtale til en god pris. Du betaler det samme som vi kjøper strømmen for + 4,50* øre/kWh som inkluderer lovpålagt elsertifikat + månedsbeløpet på 47 kroner.

Med tilleggstjenesten Prisgaranti får du både trygghet og forutsigbarhet rundt strømavtalen din. Hvis Innkjøpsprisen stiger kraftig, sikrer prisgarantien at strømprisen ikke stiger over beløpet som er satt for det gjeldende kvartalet. Prisgarantien settes for hvert kvartal og informeres om på lyse.no.

Som et kampanjetilbud får du 9 måneder med Prisgaranti uten ekstra kostnader. Tilbudet forutsetter bindingstid i samme periode.  Deretter koster tjenesten 29 kroner i måneden og 2 øre/kWh. Etter utløp av kampanjeperiode kan tjenesten når som helst sies opp.

*Prisendring per 01.11.18: Påslag endres til 6,3 øre/kWh

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern