Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Toril Nag valgt som nestleder i IKT Norge

Onsdag 12. juni ble konserndirektør for Tele i Lyse, Toril Nag, valgt som nestleder av styret i interesseorganisasjonen IKT Norge.

- IKT-sektoren er viktig for Norge. Å få mulighet til å bidra aktivt i utviklingen av den raskest voksende kunnskapsnæringen i Norge, og som samtidig er sentral i å sikre fremtidig velferd for Norge, er givende. Jeg er opptatt av at Rogaland har en stemme når rammebetingelser blir lagt, fordi det vil påvirke regionens konkurransevilkår direkte. Vervet bidrar til å sikre det. Samtidig er dette et bevis på at Lyse er en viktig aktør innenfor IKT-næringen, sier Nag.

IKT Norge er ikt-næringens interesseorganisasjon, og representerer den raskt voksende kunnskapsnæringen. Organisasjonen fungerer som problemløser, nettverk og informasjons-, kontakt- og ressursformidler for medlemmene, ifølge egne hjemmesider.
- IKT-Norge er glad og stolt over at Toril Nag fra Lyse er valgt som nestleder i foreningen. Nag har bred erfaring fra næringen og det er også tillagt vekt at hun har erfaring fra andre næringer. Lyse fremstår som en norsk pionerbedrift når det gjelder å satse på nye forretningsområder og dette er ballast som gir IKT-Norge ekstra styrke og gjennomslagskraft, sier generalsekretær Per Morten Hoff i IKT Norge.
- Jeg ser frem til å arbeide med Toril som ny nestleder i IKT-Norges styre sammen med generalsekretær Per Morten Hoff og den dyktige staben. Vårt mål er å sørge for at IKT-Norge sikrer økt forståelse for IKT-bransjens viktighet i forhold til å sikre grunnlaget for et sterkt næringsliv og en moderne offentlig sektor, samt behovet for dyktige kunnskapsmedarbeidere i Norge også i fremtiden, sier styreleder Eilert Hanoa.

Toril Nag er utdannet sivilingeniør i Computer Science/Communications ved University of Strathclyde i Skottland. Nag er styreleder i Altibox AS, Noralarm AS, Lyse IT AS, og i Lyses fiberselskaper Lyser Fiber AS, Viken Fibernett AS og Skagerak Fiber AS. Hun er styremedlem i Lyse Produksjon AS, Lyse AS, Dolphin Group ASA og nå altså nestleder i IKT Norge.

Toril Nag ble i mars i år kåret av Teknisk Ukeblad til en av de 10 mest innflytelsesrike teknologikvinnene i Norge.


 

Kom på besøk

Få hjelp, hent dekoder, se demoer, bestill produkter - og få deg en kopp kaffe.

Kundesenter Mariero
Åpningstider: man-fre
09.00 - 18.00

Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter