Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Spirer laget ut av treningsklærne?

Gjennom tildelingsprogrammet Spirer bidrar Lyse hvert år med 500 000 kroner til lag og foreninger til barn og unge i våre eierkommuner.

Spirer laget ut av treningsklærne sine? Da kan Lyse hjelpe! Med et lager av 500 flotte overtrekksdrakter inviteres nå alle som har barn eller barnebarn som spiller i klubb til å søke om et sett overtrekksdrakter a 20 stykk. Du kan søke nå.

Diadora-draktene er sorte med en liten hvit Lyse-logo på brystet og finnes fra størrelse 6–16 år.

- Lyse Spirer har blitt veldig godt mottatt! I to år har vi delt ut midler til en lang rekke aktive og engasjerte barn, og det skal vi fortsette med i år også. Mottagelsen Lyse Spirer har fått, gjør at vi nå ønsket å utvide tilbudet, derfor tilbyr vi nå overtrekksdraktene. Søknadene som kommer inn til Lyse Spirer viser nemlig at det er et stort behov for nettopp overtrekksdrakter sier sponsoransvarlig i Lyse, Cathrine Suttie.

Lyse Spirer er et samfunnsstøttende program  som er opprettet for å kunne stimulere mangfoldet av organiserte barne - og ungdomsaktiviteter som vi har her i Sør-Rogaland. Hvert år blir en sum penger satt av til utdeling blant søkerne. Pengene skal gå til konkrete prosjekter i regi av laget/foreningen som søker. Summen for 2015 er satt til 500 000 kroner fordelt på seks søknadsperioder à to måneder. Summene det kan søkes om varierer, maks sum er 7000 kroner. Utover dette har også Lyse et tildelingsprogram som heter Teaterspirer. Dette er et samarbeid med Rogaland Teater hvor barnehager kan få teateroppsetninger levert på døren.

Søk nå om 3000, 5000 eller 7000 kroner.

Kom på besøk

Få hjelp, hent dekoder, se demoer, bestill produkter - og få deg en kopp kaffe.

Kundesenter Mariero
Åpningstider: man-fre
09.00 - 18.00

Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter