Hopp til innhold

Liten, smart og enkel å bruke

Wallbox Pulsar Plus


Wallbox Pulsar Plus er en universell lader som er kompatibel med alle kjøretøy og elektriske installasjoner.

Alt du trenger å vite

Hvilke biler?

De aller fleste biler kan lade med Wallbox Pulsar Plus. Husk at det er viktig å bestille lader med riktig type kabel, da kabelen er fastmontert til laderen.

Vi anbefaler alltid at du avklarer bilforhandleren din dersom du er usikker på om din bil kan lades med Wallbox Pulsar Plus.

Skifte kabel på laderen?

Kabel tilknyttet laderen kan skiftes. Dette er arbeider som må utføres av elektriker.

Egenskaper

Den beste ladeopplevelsen, på en enkel måte. Pulsar Plus har en fem meter lang integrert ladekabel type 1 eller type 2 og en ladeeffekt på opptil 22 kW. Denne laderen har også kommunikasjon via Bluetooth og WiFi, DC-lekkasjebeskyttelse, innebygget lastbalansering og er klargjort for dynamisk lastbalansering (Power Boost, ikke tilgjengelig for Lyse-kundene).

Vokser med behovet

Ikke kjøp en lader som har begrensning på 7,4 kW eller 11 kW – da må du bytte den ut hvis du ønsker mer ladeeffekt. Wallbox-laderne er fleksible – man kan øke effekten fra 7,4 kW til 22 kW med samme lader. Dette gjør at man ikke trenger å bytte lader selv om man velger å oppgradere til en nyere og kraftigere elbil.

Hvilken effekt kan jeg lade med?

Med Pulsar Plus med type 1 kabel er maks ladeeffekt 7,4kW dersom den elektriske installasjonen tillater det. 

Med Pulsar Plus med type 2 kabel er maks ladeeffekt 22kW dersom den elektriske installasjonen tillater det. 

Elektriker bistår med innstilling av ladeeffekt tilpasset den forankoblede installasjonen, slik at lading kan foregå på en trygg og forsvarlig måte.

Det er viktig å huske at selv om laderen kan levere 22kW er det ikke sikkert at bilen din klarer å ta imot 22kW. Du vil altså aldri kunne ta ut mer effekt enn det bilen din kan håndtere, uansett hvilken ladeeffekt ladeboksen kan levere.

Alt du trenger å vite

Skal jeg velge lader med Type 1 eller type 2 kabel?

Ladestandard Type 1

Dette er en type som ikke er vanlig på stasjoner for hutiglading, men som mange elbiler (blant annet Kia Soul i kombinasjon med CHAdeMO for hurtiglading) har for lading fra kontakter eller ladeboks hjemme.

Ladestandard Type 2

Mange elbiler leveres nå med en Type 2 kabel og plugg. Den erstatter lading fra en vanlig stikkontakt, dersom du har installert en ladeboks hjemme. På mange kommunale ladeplasser er det også denne standarden som er vanlig. Flere og flere hurtigladestasjoner får nå denne pluggen, som kan lade opp til 43 kW i timen.

Les flere spørsmål og svar
Skal jeg velge lader med Type 1 eller type 2 kabel?

Trenger du lader hjemme også?

Det kan vi selvsagt fikse. Da får du laderen med 100% vannkraft fra Lysefjorden – selvsagt med rentefri nedbetaling og montering inkludert.

Les mer og bestill