Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Hjemmelader til elbil

Lyse gjør det enkelt for deg som ønsker egen lader til elbilen hjemme. Velg blant markedets ledende ladere og få den ferdig installert. Enkelt, sikkert og effektivt slik at du kan lade når du vil. Du velger selv om du vil betale alt med en gang, eller på rentfri nedbetaling i 36 måneder.

Med hjemmelader sørger du for å lade trygt og effektivt. Veggmonterte hjemmeladere er anbefalt av Direktoratet av samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) for å ivareta sikkerhet mot overbelastning og jordfeil. Å lade elbilen med vanlig stikkontakt er ikke anbefalt over tid. 

Hvilken lader passer for deg? 

Schneider EVLink Smart Wallbox

Schneider EVLink Wallbox er en moderne og smart lader for alle typer elbil og hybridbil. Den har opptil 22 kW kapasitet og leveres med Type 2 uttak for ladekabel (ladekabel medfølger ikke). Montering forutsetter at det er tilgjengelig internett i nærheten av sikringsskap.

Installasjon: Standard installasjon (se vilkår).

Pris: 16 884 kr eller 469 kr/mnd i 36 måneder 

ZapCharger Pro

ZapCharger Pro muliggjør høy ladehastighet for alle typer elbiler og for ladbare hybrider. Laderen er justerbar og gir en effekt mellom 3,7 kW og 22 kW og har en innebygget jordfeilvern. Leveres med Type 2 uttak for ladekabel (medfølger ikke). Zaptec sine ladere er utviklet og produsert i Rogaland. Montering forutsetter at det er Wifi dekning på installasjonssted for hjemmeladeren.

Installasjon: Standard installasjon (se vilkår)

Pris: 19 764 kr eller 549 kr/mnd i 36 måneder

Standard installasjon inkludert

Standard installasjon er inkludert i prisen og foretas av godkjent elektriker. Installasjonen inkluderer bl.a. opp til 4 timer elektrikerarbeid til montering av lader og 30 km kjøring, samt:

  • Automatsikring
  • Jordfeilbryter type B (hvis det ikke alllerede er i laderen)
  • 15 meter kabling fra sikringsskap til ladepunkt, 4X6mm2. Kabling på vegg.
  • Lovpålagt dokumentasjon

Det forutsettes at du har avklart at det elektriske anlegget er tilrettelagt for installasjon av produktet med normal tilkomst, kapasitet og plass til sikring og jordfeilbryter i sikringsskap. Det er også krav om overspenningsvern, dette kommer som tillegg om det ikke finnes i boligen fra tidligere. Installasjonen er forbeholdt godkjenning fra lokalt nettselskap. Eventuelt nødvendig arbeid ut over standard installasjon vil faktureres deg som kunde direkte fra installatør, basert på installatørens gjeldende priser.

Kjøp av lader gjennom Lyse forutsetter at du er strømkunde hos oss. Er du allerede strømkunde, så beholder du din nåværende avtale. Hvis du ikke er strømkunde, så får du automatisk vår anbefalte avtale Lyse Fornybar – Innkjøpspris som er en enkel strømavtale til en god pris. 

Spar penger med ladetjeneste fra Smartly

Med ladetjensten fra Smartly kan laderen automatisk finne de mest fordelaktige tidspunktene å lade på, sett i forhold til markedets strømpris og eventuelt egenprodusert energi (hvis du for eksempel har installert solceller.) På denne måten sørger du for å lade mye når strømmen er billigst, og mindre når strømmen har en høyere pris.

Tjenesten er utviklet av Smartly og kan styres i Smartly-appen. Du kan overstyre tjenesten dersom du har behov for maks ladeeffekt på mindre gunstige tidspunkt. Du kan også når som helst starte og stoppe ladingen.

Bestill hjemmelader

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern