Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Lyse Spot – følger markedet

  • Vår anbefalte for bedrifter.
  • En enkel avtale som følger markedet direkte.
  • Mulighet for prissikring i kortere og lengre perioder (kunder over 1 GWh).
  • Kan kombineres med 100 % fornybar.
  • Ingen bindingstid.

Bestill

Pris Lyse Spot

Lyse Spot følger direkte prisene på den nordiske kraftbørsen Nord Pool. Det vil si at du betaler det samme for strømmen som det Lyse gjør, i tillegg til et påslag som inkluderer lovpålagte elsertifikat og et månedsbeløp.

Grunnet økt kostnad for myndighetspålagte elsertifikater, vil påslag for alle strømavtaler økes med 1,44 øre/kWh eks mva fra og med 01.11.18. Denne endringen vil ikke påvirke fastprisavtaler, eller strømavtaler til kunder som er fritatt for elsertifikatplikten.

Ta kontakt med oss for å få nøyaktig pris.

Avtaleperioden starter den første og avsluttes den siste dagen i en måned. (Bytter du leverandør vil den starte og slutte den første dagen i måneden.)

Kunder med forbruk over 1 GWh kan før hvert kvartal velge å sikre prisen for kortere og lengre tidsperioder (minimum 3 måneder).

Det kommer tillegg for nettleie, inkludert merverdiavgift og forbruksavgift til ditt lokale nettselskap.

Kunder som har anlegg som er timesmålt, og hvor det registrerte strømforbruket time for time er tilgjengelig for Lyse, faktureres registrert strømforbruk per time. Timeforbruket blir multiplisert med områdeprisen i NordPool Spot tillagt handelskostnader (regulerkraftkostnader og gebyrer fakturert av Nord Pool Spot) for gjeldende time. Verdiene for den enkelte summeres for faktureringsperioden.

Kunder som har anlegg uten timesmåler får en volumveid innkjøpspris for området. Det benyttes timepriser fra NordPool Spot tillagt handelskostnader (regulerkraftkostnader og gebyrer fakturert av Nord Pool Spot), og Lyses totalt innkjøpte volum time for time for området.

 

Garantert fornybar energi

Alle våre strømavtaler for bedrift kan kombineres med 100% fornybar mot et tillegg på 0,50 øre/kWh.

For deg som har 100% fornybar garanterer vi at vi produserer like mye fornybar energi som du bruker, og du kan være trygg på at strømmen du bruker er fra en fornybar kilde.

For å bestille fornybar, velg 100% fornybar i bestillingskjema når du bestiller din strømavtale. Har du allerede strøm fra oss, og ønsker å bestille fornybar i tillegg, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 51 90 80 90.

Kundesenter Mariero

Åpningstider: man, tir, ons, fre: 10-14 tor: 10-16

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter
 

© Lyse AS – Personvern