Hopp til hovedinnhold
 
Lyse

Søk

 

Du er her:

Mai på fem minutter

Vi skjønner at nyheter fra Lyse ikke er det første du sjekker når du står opp om morgenen. Derfor har vi samlet det viktigste her, i en månedlig oppsummering.

Mai var en hektisk måned i Lyse-konsernet. Blant annet slo Altibox til med to hyggelige nyheter. Nå kan du nemlig kjøpe filmer i tv-portalen, og fra 1. juni fikk kundene tilgang til VGTV. Altibox rundet forresten 400 000 solgte kontrakter i mai. 

Det kan være kjekt å vite at konsernet nå har skiftet navn fra Lyse Energi AS til Lyse AS. Endringen skyldes at konsernet nå har flere bein å stå på. Ett av disse beinene er smartteknologi, og i mai ble den første Smartly-boligen avduket. I september blir det dessuten smartby-ONS i Stavanger. 

De som er mer interessert i lokalhistorie enn teknologi, vil muligens glede seg over en ny bok med gamle bilder fra Lysebotn. For øvrig går byggingen av nytt kraftverk for full maskin der inne, og vi har derfor tatt grep for å gjøre en bedre jobb med oppryddingen i fjorden

Mai var også en ryddig måned i sosiale medier. Den største kanalen er Facebook, hvor du kan spørre om hjelp hele døgnet, hver bidige dag. Mai var også måneden hvor Lyse havnet på Snapchat, under brukernavnet lyseas. 

For øvrig var årets mai den kaldeste og våteste utgaven på lenge. Mens vi venter på sommeren er du hjertelig velkommen til å slå ihjel tid på bloggen vår, som nå er relansert med nytt design. Dette er månedens tre mest leste saker: 

Til slutt en liten quiz: Klarer du å gjette når vi surfer mest på nettet? Svaret finner du her.

God sommer! 

Kom på besøk

Få hjelp, hent dekoder, se demoer, bestill produkter - og få deg en kopp kaffe.

Kundesenter Mariero
Åpningstider: man-fre
09.00 - 18.00

Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 51 90 80 90 

Snakk med oss på Facebook og  Twitter