Lyse

Søk

 
x

    Produserer for livet

    Verdens mest kyssede ansikt formes med strøm og naturgass fra Lyse. En viktig, strategisk beslutning for Lærdal.

Du er her:

Skal vi ringe deg?

Energiteamet sparrer med bedrifter med krevende energibehov. Vi tar gjerne en prat med deg også om effektive energiløsninger.

Våre produkter

Energieffektivisering

De fleste bedrifter bruker mer energi enn nødvendig. Enkle tiltak kan gi store besparelser. Vi har spesialiserte folk og verktøy som hjelper deg å optimalisere energiforbruket og redusere strømforbruket. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kjøling

Vi kan hente opp kaldt vann fra Gandsfjorden, eller vi kan produsere kjøling ved hjelp av fornybar strøm, i en kjølesentral i ditt nærområde. Om du bor i et geografisk område som også kan kobles til fjernvarmenettet, tilbys gjerne kjøling som en parallell tjeneste. 

Varme

Lyse Fjernvarme er kort fortalt oppvarmet vann (70–90C) distribuert fra energisentralen via fjernvarmenettet og ut til bedriftenes egen sentral. Sjekk om din bedrift kan kobles til. Dette åpner for en gunstigere, mer komfortabel og klimavennlig varmeløsning. 

Naturgass

Gass er suverent det beste valget om man skal varme opp store lokaler på kort tid. Og den brukes i all energikrevende industri. Kan  bedriften din kobles til gassnettet, kan dere se frem til en vedlikeholdsfri, forutsigbar og HMS-vennlig energiløsning.   

Strøm for storkunder

Vi er strømpartner for store, energikrevende bedrifter regionen. Avtalene Lyse Kraftfond og Lyse Forvaltning er tilpasset dem med henholdsvis timesmålte anlegg, og et svært høyt årlig forbruk, men skreddersømmen gjør vi sammen. Ta kontakt. 

 
Logg inn på Energioversikten

Bruk Energioversikten, reduser kostnader

Forbruk, ET-kurve, effektvarighet og budsjetter… Energioversikten er et kraftig analyseverktøy hvor du henter ut data på dine timesmålte anlegg, og identifiserer konkrete besparelser.

Test den her

Lyse-kunder har fri tilgang. Ring 05973 hvis du mangler logg-inn- detaljer.

Logg inn

Våre rådgivere

Ta kontakt med en av våre rådgivere, så hjelper vi med å finne gode løsninger til konkurransedyktige priser.

Kom på besøk

Få hjelp, hent dekoder, se demoer, bestill produkter - og få deg en kopp kaffe.

Kundesenter Mariero
Åpningstider: man-fre
09.00 - 18.00

Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 05973
Snakk med oss på Facebook og  Twitter

© Lyse Energi    Personvernerklæring