Lyse

Søk

 
x

    Produserer for livet

    Verdens mest kyssede ansikt formes med strøm og naturgass fra Lyse. En viktig, strategisk beslutning for Lærdal.

Du er her:

Skal vi ringe deg?

Energiteamet sparrer med bedrifter med krevende energibehov. Vi tar gjerne en prat med deg også om effektive energiløsninger.

Våre produkter

Energieffektivisering

De fleste bedrifter bruker mer energi enn nødvendig. Enkle tiltak kan gi store besparelser. Vi har spesialiserte folk og verktøy som hjelper deg å optimalisere energiforbruket og redusere strømforbruket. De ulike energikrevende delene i et næringsbygg må driftes optimalt i forhold til hverandre, og dette kan vi hjelpe deg med. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kjøling

Vi henter opp kaldt vann fra Gandsfjorden,og vi kan produsere kjøling ved hjelp av fornybar strøm i en kjølesentral i ditt nærområde. Kjøling er forutsigbart, vedlikeholdsfritt og driftssikkert 24/7. Ønsker du kjøling i datarom eller komfortkjøling i næringsbygget ditt? Ta kontakt med oss og finn ut om kjøling tilbys i ditt geografiske område.  

Varme

Fjernvarme fra Lyse er oppvarmet vann (70–90C) distribuert fra energisentralen via fjernvarmenettet og ut til bedriftenes egen sentral. Klimanøytral spillvarme fra avfallsforbrenning utnyttes i fjernvarmenettet. Dette er en stabil, fleksibel og forutsigbar varmeforsyning. Sjekk om din bedrift kan kobles til.

Naturgass

Gass er en sikker og rimelig energikilde som gir effektiv utnyttelse - og det beste valget om man skal varme opp store lokaler på kort tid. Fordeler med naturgass er en stabil og forutsigbar leveranse, konkurransedyktig pris, og store effekter. Sjekk om din bedrift kan kobles til naturgassnettet - som er landets største. Eget sjørør fra Kårstø gir industrien i Rogaland et klart konkurransefortrinn. Ta del i energisk nyskaping i regionen vår. 

Strøm for storkunder

Vi er strømpartner for store, energikrevende bedrifter regionen. Avtalene Lyse Kraftfond og Lyse Forvaltning er tilpasset dem med henholdsvis timesmålte anlegg, og et svært høyt årlig forbruk, men skreddersømmen gjør vi sammen. Ta kontakt. 

 
Logg inn på Energioversikten

Bruk Energioversikten, reduser kostnader

Forbruk, ET-kurve, effektvarighet og budsjetter… Energioversikten er et kraftig analyseverktøy hvor du henter ut data på dine timesmålte anlegg, og identifiserer konkrete besparelser.

Test den her

Lyse-kunder har fri tilgang. Ring 05973 hvis du mangler logg-inn- detaljer.

Logg inn

Våre rådgivere

Ta kontakt med en av våre rådgivere, så hjelper vi med å finne gode løsninger til konkurransedyktige priser.

Kom på besøk

Få hjelp, hent dekoder, se demoer, bestill produkter - og få deg en kopp kaffe.

Kundesenter Mariero
Åpningstider: man-fre
09.00 - 18.00

Breiflåtveien 18
4017 Stavanger

Vi hjelper deg 24/7

Telefon kundesenter: 05973
Snakk med oss på Facebook og  Twitter

© Lyse Energi    Personvernerklæring